Over GET

Gemini Embedded Technology BV

Vanuit onze thuisbasis in Arnhem werkt Gemini Embedded Technology sinds 2021 dagelijks aan de uitdagingen en oplossingen van opdrachtgevers. Ons creatieve, snelgroeiende en ervaren team wil niet alleen voor, maar nadrukkelijk samen met de klant werken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat juist in die nauwe samenwerking de kracht van onze oplossingen en diensten ligt.

Met ruim 45 jaar ervaring binnen ons team kan Gemini Embedded Technology belangrijke waarde toevoegen. Wij weten welke mogelijkheden embedded systemen en IoT-oplossingen kunnen bieden en adviseren u daarin heel gericht.

Door vervolgens ook in de creatie en realisatie van de elektronica en software nauw met u als partner samen te werken, maken we uw product precies zo slim als u maar wilt. Daarna blijven we ook bij de ontwikkeling van een prototype en de verificatie daarvan graag nauw betrokken.

Gemini Embedded Technology is daarmee dé partner om samen uw smart producten te ontwikkelen, te produceren en uiteindelijk gecertificeerd te introduceren.