OVER GET

Gemini embedded technology (GET)

Betrokken specialisten, gedreven door hun passie voor embedded elektronica. Dat is wat Gemini Embedded Technologie (GET) kenmerkt. Ons team bestaat uit embedded hardware– en firmware-specialisten met diepgaande kennis van communicatietechnologie, industrial engineering, encryptie- en veiligheid, AI en IoT. Dankzij deze kennis zijn wij in staat om end-to-end embedded systemen in-huis te ontwikkelen. Van hardware en firmware tot het ontwerp van de app en het prototype. Met 30 jaar ervaring en bewezen expertise binnen de militaire, medische, industriële en consumentenmarkt is GET de-go-to specialist voor slimme embedded systemen.

Team-productreview
Beelden_GET_SITE-00044

Van idee naar succesvol product

Onze passie voor elektronica en software drijft ons om samen met u het slimste embedded systeem te ontwikkelen. Om dit te bereiken, werken we nauw samen met onze opdrachtgevers om hun organisatie, wensen en specifieke eisen te begrijpen, evenals de relevante wet- en regelgeving waaraan het product moet voldoen. Op basis hiervan stellen wij de specificaties op en verzorgen het gehele ontwikkeltraject; van haalbaarheidsanalyse tot aan keuring en certificering. Daarmee verminderen wij de financiële en projectrisico’s.

Gebruik maken van deze dienst?

Bescherming van intellectuele eigendommen

Uw investering beschermen. Onafhankelijk van leveranciers blijven. GET begrijpt dat deze aspecten belangrijk zijn. Wij leggen daarom de focus op het ontwikkelen van embedded systemen waarbij de IP-rechten bij u blijven. GET beschikt over een groot netwerk van Nederlandse fabrikanten. Dit stelt ons in staat om onafhankelijk van leverancier end-to-end in Nederland te produceren. Daarmee verminderen wij de carbon footprint, garanderen leveringszekerheid en leveren een product van topkwaliteit. Met GET als partner heeft u de volledige controle over uw product gedurende de levenscyclus

Product Design
Beelden_GET_SITE-00030

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De slimste embedded systemen worden ontworpen door gedreven specialisten die samenwerken. Daarom brengt GET met C – University producenten, de overheid, onderwijsinstellingen en studenten samen. Gedreven door onze passie voor embedded systemen stimuleren wij samenwerkingsverbanden en kennisdeling. En dragen bij aan het behoud van kennis en technologisch onafhankelijk maken van Nederland en Europa. Neem voor een kennismaking en referenties contact met ons op.