EMC-richtlijn

Belangrijke onderdelen van die CE-markering voor elektronische producten zijn onder andere de richtlijnen voor ElektroMagnetische Compatibiliteit (EMC). Uw nieuwe product mag niet gevoelig zijn voor storingen van buitenaf maar uw product mag eveneens niet op nadere product storen.

ESD-richtlijn

Electronic Static Discharged (Elektro Statische Ontlading) ontstaat o.a. door wrijving en herkent iedereen wel als kleine schok, bijvoorbeeld als je de auto uitstapt en contact maakt met de grond. Bij zo’n ontlading komt ookzeer veel warmte vrij. Wanneer de lading wordt overgebracht op een elektronisch apparaat of printplaat, is het mogelijk dat kleine onderdelen op de printplaat door de lading beschadigd raken. Dit probleem wordt een latent defect genoemd: het is moeilijk te ontdekken en vermindert de levensduur van het apparaat.

Wij kunnen in het ontwikkeltraject zorgen dat het product aan alle vereiste richtlijnen en normen voldoet om van de CE-markering voorzien te worden.

Dataveiligheid en encryptie

Binnen de embedded producten en systemen speelt datacommunicatie een steeds grotere rol. De veiligheid van die datastromen, heeft absolute prioriteit en daarom zorgen wij ook standaard voor een hoogwaardige encryptie van de data zodat uw gegevens beschermd zijn en blijven en de interne processen niet verstoord kunnen worden. Veiligheid tot in iedere bit van de oplossing!

Elektronica

Bij slimme producten bestaat de aanwezige elektronica veelal uit een printplaat en de geïntegreerde software, ook wel firmware genaamd. Bij de productontwikkeling is het voornamelijk de firmware die het product slim maakt. Net als de software moet die hardware van de allerhoogste kwaliteit zijn. Een voorwaarde die wij aan onszelf stellen en waarvan u profiteert.

Embedded

Embedded systemen zijn systemen waarin elektronica en software geïntegreerd zijn. Die koppeling maakt producten slim en efficiënt. In de aansturing of monitoring bijvoorbeeld. Daarmee kan uw arbeidsproces beter ingericht worden of uw nieuwe product slimmer ontworpen en ontwikkeld worden.

Product Design

.